+86-760-87808162sales@gatesea.com

Продуктова категория

Начало > Разтвор > Съдържание

Sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва камера

Слънчеви захранва охранителна камера са навсякъде сега. Навсякъде търсите, постоянно изглежда да бъде най-малко на една изненада видеокамера, надзор на място, както и за отличен коефициент. електронни камери осигуровки независимо че продължава, непрекъснато проследяване на местоположението и предлага идеалната доказателство, ако нещо се осъществява в рамките на своя изглед.

图片1.png 

Sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва камера

 

Като сигурност cams предварително в иновациите, те в крайна сметка са по-разпространени. Те просто не са открити в банки и други фирмени местоположения; дори къщи използват използване на затворен кръг телевизия (CCTV) видео камери, предоставяне на собствениците на имоти и сигурност. Този пост ще ви насочи в получаване на идеалния тип наsunwebcam 3G / 4G слънчева захранва камераза вашия дом.

 

 

Най-добрите места за електронни камери за сигурност

Например куршум камери дизайн използва един корпус, който е времето устойчиви и да видите около 35 фута и има видим ъгъл от 70 градуса, което го прави най-добрия ъгъл електронен камера може да постигне без misshaping на снимката. Инфрачервени камери може да видите дори в тъмното, ефективни в виждам както много както 25 фута, може би дори по-нататък с малко повече светлина. Видео камера ден/нощ е съвсем нов вид на cam, използвайки допълнителни деликатен чип изображения, която позволява да видите в условия на ниска осветеност, дори много по-добре от инфрачервени камери, обаче съществуването на стъкло може да повлияе на резолюцията на изображението. C-монтирани камери могат да се променят и в зависимост на лещи, то използувам мога zoom в конкретно местоположение. И накрая, куполни тип електронни камери са на hardiest ефективни в бавенето срещу хит от ниво на ВОДОУСТОЙЧИВ IP65.

 

За да получите оптимална защита, вие трябва да разберете къде да поставите вашите електронни камери за сигурност, както и кои sunwebcam 3 G/4 G слънчева захранва камера ползва това място. Антрета са глоба пример, особено когато cam може да получаване на изображения с висока резолюция. Това позволява на видео камерата да записва лицата на всички ходене в. От друга страна електронни камери, които могат да виждат големи ъгли полза места, където се случи голяма част от дейността, както и места, които къща ценени вещи.

 

Има различни вид на сигурност камери за изписване от. Някои от тях се състоят от куршум дизайн, инфрачервени, ден/нощ, C-монтаж и куполни видеокамери всяка от тях има свои собствени отделни функции, които ги отделят от всеки друг, оставяйки го около вашия собствен избор.

 

 

Черно-бели или цветни?

Резолюция на цвета също е ключов елемент за sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва фотоапарат. Черно и бяло резолюция камери са още сметка ефективни, и те могат да видят много по-добре на места с малко светлина. Цвят резолюция видеокамери от друга страна, имат възможността да се предлагат по-пълна картина на местоположението, която ви позволява да много по-добре определи индивиди. Това е предимно бюджет план загриженост, обаче това е нещо, си струва да мисля за.

图片2.png 

Sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва камера

Безжична или твърда тел?

И двата вида видео охранителни камери се свърши работата на мониторинга върху просто страхотно обаче това също е нещо, което да разгледа. Имайте предвид, че безжичните камери са по-преносим, незабележима и по-лесно да се създаде, докато трудно жични електронни камери са по-дълготрайни, идеален за позициониране на места, които изискват последователен часовник.

Други неща, които да

 

При търсене за sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва камера на www.gatesea.com, имайте предвид многобройните функции, които вашата камера също може да използва, като звук, улов, нощно виждане и улов времето изтича снимки. Можете също така да настроите ТЕЛЕВИЗОРА да получите на фуражи от вашите електронни камери и използват движение, бране на иновациите да промените бързо вашия ТЕЛЕВИЗИОНЕН канал с електронния фотоапарат или ако ТЕЛЕВИЗИЯТА наистина не е в употреба, задайте VCR да мигновено лента видео когато движение е открита. Това също е възможно с уеб връзка, ви позволява да видите видео емисия от вашата компютърна система или може би ви изпраща електронна поща уведомяване на всяка дейност, заловен на видео.

 

Можете дори да психика се закононарушителите с фалшив наблюдение видео камери. Това е икономически ефективен метод на ужасяващи лица от опитва нещо в къщата си, излъчващ с впечатлението, че вашият дом е система за наблюдение. Естествено това е просто, ако можете да платите за истински sunwebcam 3G / 4G слънчева захранва камера.