+86-760-87808162sales@gatesea.com

Продуктова категория

Начало > Новини > Съдържание

Прилагане на 34G видео мониторинг технология в предотвратяване на горски пожари

Горският пожар е една от най-важните горски бедствия в света, с непрекъснатото развитие на залесяването в Китай, противопожарната защита е основен приоритет. Основната функция на системата за видеонаблюдение за предотвратяване на горски пожари е да се идентифицират димът и огънят точно и ефективно. След въвеждането на нова технология 3 / 4G, видео предаване с висока разделителна способност и разпознаване на изображения, командирът на пожар може отдалечено да гледа видео наблюдение в реално време мобилни телефони и компютри, за да се подобри ефективността на системата за видеонаблюдение за предотвратяване на горски пожари.

Системата за видеонаблюдение за противопожарна защита е едно от важните средства за предотвратяване и мониторинг на горските пожари в нашата страна след влизането в ерата на интелигентните, новото поколение на оборудването отпред с високо прецизен топлинен тип грамофон и интелигентен алгоритъм за разпознаване на огън пълно оборудване, съкращава времето за круиз, подобрява точността на позициониране и способността за разпознаване, системата може да реализира "ранно откриване, точна аларма, точно местоположение на пожара"

На текущия пазар софтуер за защита на горските пожари система за видеонаблюдение има различни функции, хардуерно оборудване е неравномерно, липсата на единни дизайн, производството и стандартите за прилагане, за тази цел, Държавната администрация на горите издаде "техническите спецификации за предотвратяване на горски пожар видео система за наблюдение "на 18 януари 2016 г. Стандартът беше официално внедрен на 1 юни. Формулирането на индустриални стандарти ще ускори разпространението на научните и технологичните постижения, ще стандартизира реда на пазарната конкуренция и ще постигне единен команден и унифициран диспечер на превенцията на горските пожари.